Error on the hive

Collapse
X
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Error on the hive

    Today I keep getting an error which says that the server is too busy, when coming on the hive. Now and then with refreshing I come through it, but the next page I want to open gives the error again.

    I had the same error a few weeks ago, but then it was gone after 15 minutes.


    Click image for larger version

Name:	_20190628_124217.JPG
Views:	152
Size:	131.7 KB
ID:	589772


    Click image for larger version

Name:	_20190628_124044.JPG
Views:	160
Size:	451.4 KB
ID:	589771

    #2
    I was having the same problem a few days ago.
    Tagging neilarey and TheRaven for visibility.

    Comment


      #3
      I wonder if this is due to a heavy job on the server that runs on a schedule (that updates the search indexing or something similar). Haven't run into it yet myself.

      Or maybe our enthusiasm for fitness is breaking the internet

      Comment


        #4
        Saw the same earlier. Then again, when I just tried. Then I hit the "reload" button and everything was fine. IS fine.
        Believe it or not, it was a relief to find myself on the user side of this problem - for once.

        Comment


          #5
          We are still investigating... we can't replicate the issue on our end so we are having a difficult time pin-pointing the problem. It may just be temporary glitching/cache related as it's not a persistent bug. We've done some housekeeping when this topic was started so it could be solved now, we just can't be sure. Please let us know if the error still shows up after my post.

          Thank you so much everyone for bearing with us. We'll do our best to fix this

          Comment


            #6
            The error was gone until this morning. At 8.20 (GMT+2) I got the same error again. At 8.56 I could open the page, but the next page gave the error again. At 9.09 it worked again.

            Comment


              #7
              I got this frequently as well for a few days before yesterday. I was worried if this was related to low funding.

              Comment


                #8
                We still don't know what's causing this but it's definitely a bug. We have a usage spike every day at the same time when the search engine bots come to index the forum (it's not something we can control unfortunately) so they might be causing the server overload. It's not a funding issue regardless.

                Hopefully we'll figure it out and be able to fix it soon.

                Comment


                  #9
                  We've made a few tweaks... Please let us know if the error pops up again after this post! Thank you so much

                  Comment


                    #10
                    neilarey Thank you for telling. It's good to know.

                    Comment

                    Working...
                    X